Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli geleneksel hale getirdiği sabah gezilerini tüm mahalleleri adım adım gezerek sürdürüyor. Başkan Baydilli sabah mesaisine Karşıyaka mahallesinde başlarken, teknik ekibiyle birlikte sorunları yerinde inceleyip sorunların giderilmesi yönünde ilgili birimlere talimat verdi.
Sabah gezilerinin kendileri için sorunları tespit edip çözüm odaklı düşünme anlamında çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Baydilli, ilçede neredeyse adım atmadık sokak bırakmadıklarını dile getirdi.
Başkan Baydilli, 'Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte mesaimizi biraz erken başlatıp mahallelerimizi adım adım geziyoruz. Mahallemizdeki sorunların farkındayız zaten bu gezilerle de kendimiz bizzat inceleyip çözüm noktasında istişare ediyoruz. Böylece sorunun ilk elden daha hızlı çözüme kavuşmasını ve vatandaşlarımızın bu konuda sıkıntı yaşamamasını sağlamaya çalışıyoruz.
Bugün Karşıyaka mahallelerimizde gerek vatandaşlarımızın talepleri gerekse kendi tespitlerimizle belirlenen yerleri inceleyip çözümü için çalışma başlattık. Bu şekilde sabah saatlerinde yaptığımız alan gezilerimizi mahallelerimizde sürdüreceğiz' diye konuştu.
Başkan Baydilli alan gezilerinde esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.