Seyfullah POLAT/ Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede kanayan yara haline gelen tapu sorununun çözümü için çalışmaya devam ediyor. Başkan Kuş, Direkli mahallesinde tapu sorunu yaşayan 150 ailenin sorununu çözüp, tapularını dağıttı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, tapu sorunu yaşayan 150 ailenin yüzünü güldürdü. Uzun yıllardır çözüm bekleyen ve ilçenin kanayan yarası haline gelen tapu sorunu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un girişimleriyle peyder pey çözülmeye devam ediliyor. Belediye ve vatandaş işbirliğinde sorunu çözüme kavuşulan Direkli mahallesindeki 150 ailenin tapuları ailelere teslim edildi. Temsili olarak Eyyübiye Belediyesi Başkanlık makamına gelen aileler de hem tapularını aldı hem de katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a teşekkür etti.
Tapu sorununu çözmek adına çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Kuş,' İlçemizin kanayan yarası haline gelen tapu sorunu için teknik arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Bugün Direkli mahallesinde ikamet eden 150 ailemizin tapu sorununu çözüme kavuşturduk. İnşallah süreç içinde bu sorunun azalması ve tamamen bitmesi için de çalışmalarımız sürüyor. Bölge sakinlerimize bir de çok amaçlı salon ve gençlik merkezi sözümüz vardı. İnşallah 2022 yılında yapımına başlayıp, yıl sonunda da hizmete açacağız. Tapularımız ailelerimize hayırlı uğurlu olsun.' Dedi.
Tapularına kavuşan aileler de memnuniyetlerini dile getirip,' Allah Başkanımız Mehmet Kuş'tan razı olsun. Yıllardır süren bir sorundu. Sağ olsun Başkanımız bizlere destek verdi. 150 ailenin yüzünü güldürdü. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz.' Dedi.