86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 186 kırsal yerleşkeye hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, kırsaldaki yolların daha iyi ve kullanışlı olması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından köy içi yolları tozdan ve çamurdan kurtarmak için yapılan çalışmalar sayesinde kırsaldaki vatandaşlar kış aylarında çamurlu yol sorunu yaşamıyor.

BAYDİLLİ: HİZMETTE MERKEZ KIRSAL AYRIMI YAPMIYORUZ
Çalışmaların son adresi olan Büyük Akziyaret Kırsal Mahallesinde yollarda stabilize malzeme döşeme çalışmasıyla yenilendi. Kırsalda yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 'Kırsaldaki vatandaşlarımızın en iyi şartlarda yaşaması için çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle kış aylarında vatandaşlarımızın çamurlu yollarda sorun yaşamaması için 86 kırsal mahallemizdeki köy içi yollarda stabilize malzeme serimi yapıyoruz' diye konuştu.
Büyük Akziyaret Mahalle Muhtarı Osman Kaya ise kırsal mahallede yapılan çalışmalardan dolayı mahalle adına Başkan Baydilli ve Kırsal Hizmetler Ekibine teşekkür ederken, yapılan çalışmayla çamurlu yolların temizlendiğini ve sıkıntı yaşamayacaklarını ifade etti.