Haber Merkezi / Daha önce bazı kurumlarca başlatılan alt yapı çalışmaları sürerken Siverek Belediyesi çalışmaların tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarına başlıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü saha ekibince yapılan kontrollerde alt yapısı tamamlanan alanlar programa alınarak çalışma yürütülüyor.
Bu kapsamda Hamidiye Mahallesi'nde çalışma başlatan belediye ekipleri, mahalleyi sil baştan yeniliyor. Tüm sokaklar kilitli parke taşıyla kaplanarak mahalle sakinleri kış aylarında olası olumsuzluklardan kurtarılıyor.
Öte yandan Ayvanat Mahallesi'nde de çalışma yürüten ekiplerce 24 metrelik caddede başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.
Esmerçayı Mahallesi'nde alt yapısı tamamlanan bölgelerde cadde ve sokakları yenileyen ekipler, tahrip olan kaldırımlarda çalışma yapıyor.
Zorlu kış şartlarında bile çalışmalara ara vermediklerini belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, 'Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın talimatıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. İlçe genelinde hem alt yapı hem üst yapıyı yeniliyoruz. Ekiplerimiz sahada, ihtiyaç duyulan ve aciliyet arz eden bölgelerde çalışma yapıyor. Kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenilemenin yanı sıra stabilize yol yapım ve yama çalışmalarımızda devam ediyor.' dedi.
Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekiplere teşekkür etti.