Seyfullah POLAT/ Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında riskli olduğu tespit edilen ve madde bağımlıları tarafından kullanılan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin talimatıyla Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler, Kale Mahallesinde tespit edilen metruk yapıyı, yasal sürecinin tamamlanmasının ardından güvenlik tedbirleri eşliğinde yıktı.


EKİNCİ: VATANDAŞLARIMIZIN HUZURUNU KORUMAK İÇİN METRUK YAPILARI YIKIYORUZ
İlçe genelinde tehlikeli ve riskli olduğu belirlenen metruk yapıları yıkmaya devam edeceklerini ifade eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'Bu yapıların yıkılmasıyla ilgili vatandaşlarımızdan yoğun bir talep var. Bu yapıların çoğu sahipleri tarafından terk edilmiş ve zamanla çökme tehlikesi oluşacak seviyeye gelmiş durumda. Üstelik madde bağımlısı insanlar bu metruk yapıları mesken tutmuş vaziyette. Bunlarla ilgili ciddi bir mücadele yürütüyoruz. Gerek kendi tespitlerimiz gerekse vatandaşlardan ve muhtarlarımızdan gelen talepleri değerlendiriyoruz. Hızlı bir şekilde zaman kaybı yaşamadan aldığımız encümen kararlarıyla yıkımlarını gerçekleştiriyoruz. Nezih ve huzurlu ortamlarda yaşamayı sonuna kadar hak eden Viranşehir halkımız için bu çalışmalar sürecek' diye konuştu.