Haber Merkezi /Ramazan ayı dolayısı ile her yıl çeşitli programlar düzenleyerek Şanlıurfalıların takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bir çok program düzenlerken ilçelerde de iftar sofraları ile vatandaşlara Ramazanın ruhunu yaşatıyor.
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Haleplibahçe'de kurulan Ramazan sokağında vatandaşlarla bir araya gelen Sanatçı Ahmet Turabi bir birinden güzel ilahileri ile gelen konuklara duygu dolu anlar yaşattı.
Vatandaşlarla birlikte konseri dinleyen Başkan Nihat Çiftçi, Ramazanın Şanlıurfa'da bir başka güzel olduğunu belirtti.
BAŞKAN ÇİFTÇİ: HER GÜN BİR İLÇEMİZDEYİZ
Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, 'Herkesin Ramazan'ı şerifini tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığımız olarak Ramazan'da çok güzel programlara imza atıyor. Bu programların ardında çok emekler var teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte güzel programlarla Ramazan'ı tamamlayarak bayrama kavuşacağız. Yoğun bir program idrak ediyoruz, Türkiye'nin kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçimlerini her gün farklı bir ilçede vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Halkımız her zaman AK davayı ve Cumhurbaşkanımızı destekledi. İnanıyoruz ki 24 Haziran'da Şanlıurfa'mız tekrar gereken tüm destekleri verecektir. Bizlerde büyükşehir belediyesi olarak her zaman halkımızın hizmetinde Şanlıurfa'mızı geliştirerek müziğini, kültürünü, parklarını, alt yapısını, çevresini ve tarihi eserlerini hepsini bir bütün olarak geliştireceğiz' şeklinde konuştu.