Viranşehir Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi’nde sezonu şampiyonlukla tamamlamayı hedefliyor. BAL 8. Grup’ta karşılaştığı 15 maçın 13’ünden galibiyet, 1’inden beraberlik ve 1’inden de mağlubiyet alarak toplamda 40 puan toplayan Viranşehir Belediyespor, en yakın takipçisi Kilis Belediyespor’a da 5 puan fark atmış durumda. 3. Lig’e yükselmeyi hedefleyen Şanlıurfa temsilcisi, ligin 16. Haftasında ise deplasmanda Adıyaman Belediye Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Pazar (yarın) günü saat 14.00’te Mansur Yardımcı Stadı’nda başlayacak müsabakayı, Kahramanmaraş Bölgesi Hakemlerinden Yahya Yenen yönetecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Viranşehir Belediyespor, kritik maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik Direktör Bülent Güllü yönetiminde taktik ağırlıklı çalışmalar yaparak Adıyaman maçının hazırlıklarını tamamlayan lider Viranşehir, Adıyaman deplasmanından galibiyetle ayrılmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, ligde aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, kalan maçlardan da galibiyetlerle ayrılıp, Viranşehir’in 3. Lig hasretini sona erdirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ligin 16’ncı haftasında deplasmanda Adıyaman Belediye Spor Kulübü ile oynayacaklarını anımsatan Kulüp Başkanı Çelik, “Ligde her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Bu maça da 3 puan için çıkacağız. Zor bir maç olacak. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah şampiyonluk yolunda Adıyaman maçını da galibiyetle atlatıp, hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız” dedi.

Kaynak: GAPGündemi / Faruk DEVECİ