Seyfullah POLAT / 3 Aralık Dünya Engelliler günü ile ilgili Şanlıurfa genelinde farklı etkinlikler düzenlenirken, Şanlıurfaspor Kulübü'nden de günün anlam ve önemine yönelik bir güzel hareket daha gündeme yansıdı. Futbolun yanı sıra sosyal hayata yönelik duyarlılık çalışmaları ile sürekli olarak sıkça adından bahsettiren Şanlıurfaspor Kulübü, Dünya Engelliler Günü kapsamında Ampute Futbol Takımı ile buluştu. Kulüp Başkanı Emin Yetim ile birlikte Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Büyükfırat, Genel Sekreter Mehmet Ali Kurt, Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Talat Baytemur ile Teknik Direktör Ali Tandoğan, Futbolcular Kadir Balcı, Emir Miray Köksal, Kubilay Eren Şahin, Emirhan Korkmaz ve Emre Yar'ın katılım sağladığı ziyarette Başkan Yetim, engellerin bedenlerde değil düşüncelerde olduğunu söyledi.
Şanlıurfaspor Kulübü olarak şehrin dinamiklerine her zaman birlik ve beraberlik içerisinde engel tanımaksızın sahip çıkmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yetim, sporun her alanında Şanlıurfa'nın daha da gelişme gösterdiğine dikkat çekti.
Ziyaretin ardından Ampute Futbol Takımı Sorumlusu İbrahim Tapşık ve takım oyuncuları, Başkan Yetim ve beraberindekilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.