'Viranşehir'de Ramazan Bir Başka Güzel' etkinlikleri kapsamında ilçeye gelen İlahi sanatçısı Muzaffer Gürler, Amfi tiyatroda konser vererek etkinliğe katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Duygu dolu geceye, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Belediye birim müdürleri ve personelleri ile çok sayıda kişi katıldı. Etkinlik, Hacivat- Karagöz oyunu ve Semazen gösterimi ile başladı.
Daha sonra alkışlar eşliğinde sahne alan İlahi sanatçısı Muzaffer Gürler, Türkçe, Kürtçe ve Arapça söylediği birbirinden güzel ve duygu yüklü ilahilerle izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
Söylediği eserleriyle milyonların beğenisini ve takdirini kazanan Muzaffer Gürler, Sabır diyarında olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında kendisini Viranşehirlilerle buluşturan Belediye Başkanı Salih Ekinciye teşekkür etti.
Konseri vatandaşlarla birlikte izleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, programın sonunda etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, Muzaffer Gürler'in yürekten seslendirdiği ilahilerle katılımcıları adeta mest ettiğini söyledi.
Konser sonrası sanatçı Muzaffer Gürler'e günün anısına hediye sunan Başkan Ekinci, Ramazan ayına ve ruhuna yakışır şekilde bu ve buna benzer etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.
Konsere katılan vatandaşlar ise, Ramazan ayının ruhuna uygun düzenledikleri ilahi konserden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür ettiler.