Haber Merkezi / Şanlıurfa'da genç ve çocuk potansiyelinin farkında olan Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarını gençler üzerine kurmaya devam ediyor. Şehir merkezi ve 13 ilçenin tümünde havuzlar açarak yüzme kursları düzenleyen, 13 ilçenin tümüne spor kompleksleri kazandıran Büyükşehir Belediyesinde gençlere ve çocuklara yönelik yatırımların ardı arkası kesilmiyor.
Gençleri ilgi duydukları spor dallarına yönlendirmek, onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak adına geçtiğimiz aylarda Eğitim sezonun sona ermesi ile birlikte 21 Branştan oluşan Yaz Kursları başlatan Büyükşehir Belediyesi, bu kurslardan 6800 gencin faydalanmasına olanak sağlamıştı.
Aynı şekilde her gün binlerce ailenin çocuklarını getirdiği Çocuk Oyun Dünyasında çocuklar gönüllerince zaman geçirirken aileleri de oluşturulan seyir teraslarında ve kamelyalarda konaklamasını sağlıyor.
Yüzlerini güldüren tesisten dolayı Büyükşehir Belediyesine ve bu hizmetlerin öncüsü olan Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Çocukların, bu tür tesislerin devamını diledi.