İshak POLAT / Karaköprü Belediyesi Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Kaytan, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Rıza Kara, Şanlıurfa'daki Basın Cemiyet ve Dernek Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda basın mensubu hazır bulundu.

BAYDİLLİ: GAZETECİLERE VERDİĞİMİZ ÖNEMİ BASIN MÜZESİ İLE TAÇLANDIRDIK
Programda açılış konuşmasında katılımcılara hitap eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, topluma doğru bilgi aktarma görevi bulunan Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu vurgulayarak, "Biz yerel yöneticiler olarak ilimizdeki basın kuruluşlarına ve gazetecilere çok değer veriyoruz. Bizim çalışmalarımızı kamuoyuyla paylaşan ve onlara ileten gazetecilerdir. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelmek ve onlara değer vermek istediğimizi göstermek istedik. Karaköprü'müzün kalkınması doğrultusunda ilçemizi müze şehir yapma düşüncemizle yeni müzeler kazandırıyoruz. Basın emekçilerimize verdiğimiz değer için Basın Müzesi ve Sinema Müzesini ilçemize kazandırdık. Müzede geçmişten bugüne basın temsilcilerimiz ve hatıraları yer alacaktır. Tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum, programımıza katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum."
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Kaytan da tüm gazetecilerin gününü kutlarken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye düzenlenen program ve ilçeye kazandırdığı Basın Müzesi için teşekkür etti.