Viranşehir Belediyesi'nin ilçe genelinde ulaşımın daha rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla başlattığı yol yapım ve genişletme çalışmaları belirlenen plan ve program çerçevesinde ilerlemeye devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Şahinler ve Başköy kırsal mahallelerinde mahalle içi yollarda başlatılan yol genişletme ve stabilize yol yapım çalışmalarını Belediye Meclis Üyesi Abdulvahap Kurur ile birlikte yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, birim sorumlularından bilgi aldı.


'VATANDAŞLARIMIZ DAHA RAHAT VE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ULAŞIM SAĞLAYACAK'
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin talimatları doğrultusunda ilçenin birçok noktasında yoğun bir şekilde çalışma yürütüldüğünü belirten Yıldırım, 'İlk baharda başlatılan yol yapım ve stabilize çalışmaları kapmasında ekiplerimiz hazırlanan program çerçevesinde şehrin birçok noktasında yoğun bir tempoyla çalışmaktadırlar. Gerçekleştirilen çalışmalar ile yol ağımız içerisinde vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde ulaşımlarını gerçekleştirecekler' diyerek 2022 yılı plan ve programı dahilinde ilçe merkez ve Kırsal alanda yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi.
Mahalle sakinleri ise, mahallelerinde başlatılan üst yapı çalışmalarının dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.