Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 6 Eylül'de başlayacak olan 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül, 'Öğretmenlerin öğrencilerini öğrencilerin de okul sıralarını çok özlediklerini belirterek hasret sona eriyor' dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 6 Eylül'de başlayacak olan 2021-2022 eğitim ve öğretim sezonu dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Beyazgül yayımladığı mesajda 'Sevgili öğrenciler, tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınından dolayı uzunca bir süredir ara verilen eğitim ve öğretim sezonunun yarın yüz yüze yeniden başlayacak olması nedeniyle en az siz öğrenciler kadar sevinçli ve heyecanlıyım'

Geleceğimizin teminatı, yarınımızın umudu olarak gördüğümüz siz kıymetli çocuklarımızın hayat boyu öğrenmelerine destek olmak için bizler de gerek kütüphanelerimizde gerekse gençlik merkezlerimizde eğitimler vererek eğitimlerinize katkı sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'daki tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte gerekli tüm önlemleri alarak sizlerin okullarınıza gönül rahatlığıyla dönmenize yürekten seviniyoruz.

Okulun ilk günü Şanlıurfa'da ulaşım ücretsiz

6 Eylül 2021 Pazartesi günü siz kıymetli öğrencilerimiz ilk ders zilinin çalacağı için kıymetli öğretmenlerimiz ise öğrencilerine yani evlatları gibi gördükleri sizlere kavuşmak için heyecanlanırken biz de bu heyecanınıza ortak olmak için okulun ilk günü Şanlıurfa'da toplu ulaşımı ücretsiz olarak hizmetinize sunacağız.

Periyodik olarak dezenfekte ettiğimiz araçlarımıza binerken sizlerden de bir ricada bulunmak istiyorum pandemi nedeniyle okullarınızdan uzak kaldığınızı da bilerek temizlik, maske ve mesafeye özellikle riayet etmenizi istirham ediyorum. Devletimizin ve Sağlık Bakanlığımızın salgınla mücadelede göstermiş olduğu çabaya bizler de kurallara uyarak bu günleri geride bırakacağımıza inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilk kez okula başlama heyecanı yaşayan öğrencilerimiz başta olmak üzere yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, onlara başarılı bir gelecek temenni ediyorum'