Ayser POLAT / Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, her hafta sonu dezavantajlı mahallelerde gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında maddi durumu iyi olmayan ailelerin yüzünü güldürdü.
Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ailelerin kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinleyen Beyazgül, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelerin beyaz eşyadan mobilyaya, halıdan mutfak malzemelerine kadar tüm ihtiyaçların karşılanması yönünde talimat verdi.
İhtiyaç sahibi aileleri tespit eden Sosyal Yardım ekipleri ilk etapta 5 ailenin ev ihtiyaçlarını giderirken bazı evlerde tadilat yaparak vatandaşların evleri yenilendi. Sosyal Yardım ekipleri tarafından getirilen ev malzemeleri yine görevliler tarafından monte edildi. Ev ihtiyaçları karşılanan aileleri ziyaret eden Başkan Beyazgül, ailelerle yakından ilgilendi.
'ÜZÜNTÜYE DE SEVİNCE DE ORTAK OLUYORUZ'
Sosyal yardımın ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 'Sağlık ve Sosyal Yardım Daire Başkanlığımız tespitlerde bulunuyorlar. En dezavantajlı kişileri belirliyorlar. Ev, hane ziyaretlerinde tespit ettiğimiz eksikleri bir bir gideriyoruz. Beyaz eşyadan mobilyaya, halıdan mutfak malzemelerine kadar tüm ihtiyaçlar karşılanıyor. Evini ziyaret ettiğimiz hanede vatandaşlarımıza önce maddi yardım yaptık. Buzdolabı, fırın, halı, koltuk takımı gibi neye ihtiyaçları varsa onları tespit ettik. Bugün de onları teslim etmek üzere hanelerine misafir olarak sevinçlerine ortak olmak istedik' diye konuştu.

'İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZI GÖZETMEYE DEVAM EDECEĞİZ'
Ellerinden gelen tüm imkanlarla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini aktaran Beyazgül, 'Vatandaşımızın hiçbir zaman bir buzdolabına kavuşma imkanı soğuk su içme imkanı yoktu. Biz her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Elimizi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın üzerinden çekmemeye gayret ediyoruz' ifadelerine yer verdi.