Haber Merkezi / Akçakale'de kırsalı çamursuz ve konforlu yollara kavuşturan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya takdir görmeye devam ediyor.
Üst yapı çalışmaları ile kırsalın çehresini değiştiren ve ulaşımda büyük kolaylık sağlayan Başkan Yalçınkaya'nın talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler son olarak 10 km.'lik Gözdeğmez, Okaylar, Demirli grup yolunda stabilize yol çalışması başlattı.
Başkan Yalçınkaya da bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yalçınkaya'ya Okaylar Mahalle Muhtarı İsmail Okay ile Gözdeğmez Mahallesi eski Muhtarı ve Kanaat Önderi Mustafa Tur eşlik etti.

YALÇINKAYA'DAN ASFALT MÜJDESİ
Ekiplere çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Başkan Yalçınkaya, stabilize yol çalışmasının ardından asfalt seriminin de yapılacağını müjdeleyerek 'Akçakale sınır boyunda 10 km.'lik güzergahta Gözdeğmez, Okaylar, Demirli güzergahını yapıyoruz. İnşallah Mart Ayı'nda asfaltını dökeceğiz. Asfaltı ile beraber bu güzergah çok mükemmel bir alan olacak. Bizim hedefimiz; Akçakale sınırda bir yıldız olacak. Köyleri de batıdaki köyler gibi olacak. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile beraber hem bu köyleri, hem bu şehri, hem sınır boyunun tamamını mükemmel bir hale getirmek istiyoruz. Gayretlerimiz bu yönde' dedi.


'İNSANIMIZ HER TÜRLÜ HİZMETE LAYIK'
Vatandaşların hizmetine en iyisi ve en güzeline layık olduklarını belirten Başkan Yalçınkaya 'Çok büyük adımlar attık. Yollarıyla, caddeleriyle, sokaklarıyla, alanlarıyla, ağaçlarıyla her şey umduğumuzdan çok güzel bir şekilde gidiyor. Buraya yakışanı yapacağız. Bu insanlarımız her türlü hizmete layıktır. Hizmetleri de en kısa zamanda kendileriyle buluşturacağız' diyerek yolun hayırlı olmasını diledi.


KANAAT ÖNDERİ TUR: BAŞKANIMIZDAN HERKES MEMNUN
Eski Muhtar ve Kanaat Önderi Mustafa Tur ise 7/24 çalıştığına dikkat çektiği Başkan Yalçınkaya'yı şu sözleriyle takdir etti:
'Başkanımız elinden gelen her türlü gayreti ve çalışmayı yapıyor. Gece gündüz çalışıyor büyükşehir ile beraber. Kendisi 24 saat yollarda. Akçakale'nin içini pırıl pırıl yaptı. Herkes kendisinden memnun. Başkanımıza, Büyükşehir'e, bütün çalışan ekibe şükranlarımızı sunuyoruz.
Okaylar Muhtarı İsmail Okay ise Başkan Yalçınkaya ve ekibine teşekkür etti.
Başkan Yalçınkaya mahalle sakinleriyle buluşup talep ve önerileri dinledikten sonra bölgeden ayrıldı.