Tedavi süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ortopedi Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yunus Çağlar Türe, hastanın 10 ay önce hastaneye getirildiğini belirterek yapılan ilk muayenede durumun çok kötü olduğunu vurguladı.

TEDAVİ SÜRECİ 1 BUÇUK AY SÜRDÜ
Türe, 'Hastamız çatıdan düşme sonrası ayak bilek açık kırığı ile tarafımıza başvurdu. Yapılan muayenesinde kemiklerinin parçalanmış olduğunu tespit ettik. Ekibimiz tarafından aşamalı operasyonlar yapıldı. Kliniğimizde yaklaşık 1 buçuk ay kadar süren tedavi sonucunda iyi bir sonuç elde ettik. Bu tedavinin takipleri uzun sürüyor ve komplikasyona açık bir kırık tipi. Hastamız bu uzun tedavinin sonrasında normal hayatına geri döndü ve şu an normal işini yapabiliyor. Hastamız normal fonksiyonuyla hayatına devam edebiliyor. Hastanemizin imkanları dahilin de bu tip hastaları hastanemizde tedavi edebiliyor ve başarılı sonuçlar elde edebiliyoruz' diyerek tedavi sürecini anlattı.


AYAĞIM KOPMUŞTU VE BİR DAHA YÜRÜYEBİLECEĞİMİ DÜŞÜNMÜYORDUM
Balıklıgöl Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşan hasta Emin Çiçek, tedavinin bu kadar iyi sonuç vermesi karşısında şaşkınlığını ve mutluluğunu dile getirdi.
Çiçek, '10 ay önce düştüm ve ayak bileğim koptu. Bir daha bırakın eski işimi görebilmek, ayağı kalkabileceğime bile inanmıyordum. Bu psikoloji ile hastaneye geldim. Allah razı olsun Yunus hocamdan ve ekibinden. Ayağımı iyileştirdiler. Hastanedeki tüm personel çok iyi ilgilendi. Allah herkesten razı olsun. Dediğim gibi, bu süreçte sadece ayağım değil içine düştüğüm ruh hali ve ümitsizliğim de tedavi edildi. Şuan eskisi gibi yürüyebiliyorum ve tüm ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum' ifadeleriyle bir kez daha hastane personeline teşekkür etti.