Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfekçi, AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ve teşkilat üyeleri tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftarın ardından konuşma yapan Tüfekçi, 'Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin içinde bulunduğu, mağfiret günlerini ve ebedi azaptan kurtuluş günlerini yaşıyoruz. Bu vesileyle şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum. Biz AK Parti ailesi olarak Ramazan'ın Kur'an ayı olduğu, rahmet ve kardeşlik ayı olduğunu biliyoruz' diyerek AK Parti olarak milletle olan bağı kuvvetlendirmeye devam edeceklerini, parti teşkilatların da bu yönde çalışması gerektiğini vurguladı.
Bülent Tüfekçi'nin ardından konuşan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 'Bugün bizleri yalnız bırakmadığı için sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz, değerli dava arkadaşlarımız zaman zaman iftar programlarında olsun, toplantılarımız da olsun birlikte olmaya çalışıyoruz, Ramazan Ayı'nın bu güzel gününde birlikte olmak mutluluk verdi hepinize teşekkür ediyorum' dedi.
İftar programı öncesi ilçede Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Malatya milletvekili Bülent Tüfekçi ile birlikte ev ziyaretlerinde bulunan parti yönetimi ve belediye Başkanı Ayşe Çakmak, daha sonra ilçede esnafları ziyaret ederek bir süre görüştü, ilçenin Güzel Kuyu meydanında bulunan kıraathanede vatandaşların taleplerini dinledi.