Ailenin temelini oluşturan kadınların gelecek toplumun mimarları olduğunu ifade eden Başkan Beyazgül, 'Toplumun temel yapı taşı olan ailede en temel rolü kadınların üstlendiğini belirterek Şanlıurfa'da kadınların yaşam kalitesini yükseltmeye, onların hayatın içinde daha fazla yer almasını sağlamak adına önemli çalışmalar yürütüyoruz.

Bizi biz yapan güzide değerlerimiz olan kadınlar için kent merkezi ve 13 ilçede hayata geçirdiğimiz kadın destek ve eğitim merkezlerinde kadınlarımız bir yandan meslek öğrenerek sosyo kültürel açıdan kendilerini yetiştirirken diğer yandan ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerini satarak aile ekonomilerine katkıda bulunuyorlar.

Gerek inancımız gerekse kültürümüz kadına en yüksek değeri vermiş ve her zaman kadına karşı saygıyı ve sevgiyi öğütlemiştir. Bu minvalde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın faydalanabileceği sosyal ve kültürel alanların sayısını her geçen daha da artırıyoruz ve artırmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Şanlı memleketimin kahraman kadınları başta olmak üzere kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum' sözlerine yer verdi.