Mutlu GÜNEŞ / Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2022 yılı Ocak ayı toplantısının birinci birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlığında meclis üyelerinin de katılımıyla meclis toplantı salonunda yapıldı.
Meclis toplantısının birinci gündem maddesi olan mecliste denetim komisyonunun için seçim yapıldı. Yapılan oylamada Ahmet Haşim İnan 25, Osman Uludağ 24, Hayati Dedeoğlu 24, Tayyar Yetim 25 ve Leyla Yavuzer 21 oy alarak Denetim Komisyonu üyeliğine seçilirken atılan 4 oy ise boş çıktı.
Meclis toplantısında söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik etti. Bayuk, aynı gün içerisinde kutlanan Ziraat Mühendislerinin 10 Ocak Dünya Ziraat Mühendisleri Gününü de unutmadı.

'DENETİM KOMİSYONUNA SEÇİLEN ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM'
2022 yılının ilk meclis toplantısında alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan denetim komisyonuna seçilen meclis üyelerine başarılar diledi.
Meclis Başkanvekili Kaytan:' Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisimiz 2021 yılını oldukça verimli tamamladı. Ülkemiz ve bizler de geçtiğimiz yıl içerisinde sıkıntılarla boğuştuk. 2022 yılının daha huzurlu, sıhhat ve afiyet içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 2022 yılı Ocak ayı ilk meclis toplantısını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Gündemlerimizden en önemlisi ve birinci maddesi denetim komisyonunun seçimiydi. Denetim Komisyonumuz seçilmiş oldu. Tayyar Yetim, Hayati Dedeoğlu, Ahmet Haşim İnan, Osman Uludağ ve Leyla Yavuzer arkadaşlarımız 2021 yılına ait olan çalışmalar noktasında denetimlerini meclis adına yürütecekler. Komisyona seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum' diye konuştu.

'10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN'
2022 yılının ilk meclis toplantısına denk gelen 10 Ocak Pazartesi gününde meclisimizi de yakından takip eden ve kurumlarla halk arasında köprü görevi üstlenen tüm gazeteci arkadaşlarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler' gününü kutluyorum. Görevlerinde kolaylıklar diliyorum.

'ZİRAAT MÜHENDİSLERİMİZİN GÜNLERİNİ TEBRİK EDİYORUM'
Aynı zamanda 10 Ocak tarihi Dünya Ziraat Mühendisleri günü olarak da kutlanmaktadır. Tarım şehri Şanlıurfa'da Ziraat Mühendislerimizin Şanlıurfa'nın verimli topraklarında daha verimli bir şekilde mesleklerini icra etmelerini diliyor ve günlerini tebrik ediyorum.