Haber Merkezi / Daha önce bazı kurumlarca başlatılan alt yapı çalışmaları devam ederken çalışmanın tamamlandığı bölgeler yenileniyor.
Fen İşler Müdürlüğü, alt yapısı tamamlanan mahallelerde üst yapı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda çalışan ekipler, Dicle Mahallesi'ndeki sokaklarda beton yol uygulaması yaparken Bağlar Mahallesi'nde kilitli parke taşı döşeme çalışması yapıyor.
Kent genelinde çalışma yürütüldüğünü dile getiren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Şükrü Dolaş, ekiplerin aralıksız çalıştığını söyledi.
Alt yapısı tamamlanan bölgelerde beton, kilitli parke taşı ve asfalt çalışması yürütüldüğünü belirten Dolaş, 'Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın talimatıyla çalışan ekiplerimiz, bugün Dicle mahallesinde beton yol çalışması yapıyor. Cadde ve sokaklarımızı sil baştan yenileyerek vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda ulaşım sağlaması için Siverek'in dört bir yanında çalışma yürütüyor. Alt yapısı tamamlanan her yerde çalışmaları arttırarak sürdürmeyi hedefliyoruz.' dedi.
Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'a teşekkür etti.