Seyfullah POLAT/ Burada vatandaşların acısını paylaşan Başkan Ekinci, ailelere başsağlığı ve sabır dileklerini ilettikten sonra Karacadağ Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşların Ramazan-i Şeriflerini tebrik eden Başkan Salih Ekinci, kendisine iletilen sorun ve talepleri not aldı.
Ziyaret programına akşam da devam eden Ekinci, Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği iftar programına katıldı. İftar programının ardından Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden aileleri ziyaret eden Başkan Salih Ekinci, beklentileri ve talepleri dinledi.
SAHURU DA ESNAF VE
VATANDAŞLARLA YAPTI
Esnaf ve vatandaşların sahur sofralarına da konuk olan Başkan Salih Ekinci, 'Dayanışmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin hat safhada olduğu Ramazan-ı Şerif'in manevi iklimini vatandaşlarımızla gönül gönüle yaşamaya devam ediyoruz. Bu mübarek günlerde bizlere kapılarını ve gönüllerini açan kıymetli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Güler yüzlerini ve sıcak sohbetlerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum' dedi.
Başkan Ekinci, hafta sonu ziyaretlerine Şanlıurfa Zemzem Derneğinin Tepret camide yetim çocuklar için düzenlediği iftar programı ile nokta koydu. Esnaf ve vatandaşlar ise, ziyaretlerinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Salih Ekinci'ye teşekkür etti.