Haber Merkezi / Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin talimatları doğrultusunda ilçe genelinde yol yapım atağını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Plan ve program dahilinde hummalı bir çalışma yürüten Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu defa Küçük Dikme Mahallesi'nde stabilize yol çalışması başlattı. Özelikle vatandaşın ulaşım sıkıntısı yaşadığı sokak ve ara yollarda genişletme çalışması yapıldıktan sonra stabilize malzemesi dökülerek yollar çamurdan arındırılıyor.
EKİNCİ: SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ
Plan ve program dahilinde çalışmaların yürütüldüğünü belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamaması için ekiplerin stabilize yol çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Başkan Ekinci, ihtiyaç duyulan her mahalle ve sokakta insanların sorunlarını çözüme kavuşturmak için durmadan çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini ifade etti.
Viranşehir Belediyesi'nin gerek merkez ve gerekse de kırsal da yürüttüğü çalışmalar vatandaşların takdirini topluyor. Yol yapım çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.