Faruk DEVECİ/ Sabahın erken saatlerinde mesaisine Karşıyaka Mahallesi'nde başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli saha gezileriyle sorunları ve talepleri yerinde inceliyor.
Başkan Baydilli, Karşıyaka mahallesinde vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Baydilli sorunlarla ilgili notlarını alırken taleplerin yerine getirilmesi için birim müdürlerine talimat verdi.
Sabah gezileri sayesinde ilçeye hâkim olduklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sorunların en iyi ve hızlı çözümünün yerinde görmekle olduğunu söyledi.
Başkan Baydilli, "Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte göreve başladığımız zamandan bu yana belirli günlerde sabah mesaiye 1 saat erken başlayıp ilçemizi sokak sokak geziyoruz. Yanımızda ilgili başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle mahallede incelediğimiz sorunları hızlıca istişare edip çözümü konusunda çalışma başlatıyoruz.
Bugün de Karşıyaka Mahallemizde inceleme yaptık ve belirli yerlerde yapılan çalışmalarımızı inceledik. Mahallemizin önemli bir sıkıntısı bulunmuyor ancak biz mahallemizi vatandaşlarımız için daha güzel hale nasıl getirebiliriz diye uğraşıyoruz. Her geçen gün nüfusunu katlayan ilçemize en iyi hizmeti sunmak için yönetim kadromuz ve sahadaki personelimizle büyük bir mücadelenin içerisindeyiz.
İnşallah Karaköprü'müz projelerimiz ve hizmetlerimizle parlayan yıldız olmaya devam edecek, çok daha iyi bir konuma gelecektir" dedi