Mutlu GÜNEŞ/ Eyyübiye Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde yetişen genç sporcular, katıldıkları turnuvalarda üstün başarı sağlamaya ve memleketlerine madalya getirmeye devam ediyor. 38 spor kulübünden 701 sporcunun katıldığı ulusal düzeydeki 4. Geleneksel Adana Kurtuluş Kupası Karate Şampiyonasında Şanlıurfa'yı temsil eden Eyyübiye Belediyesi sporcularından Savaş Öğüş 52 kg'da birincilik madalyası alırken, aynı kiloda yarışan Misbah İsmail ise bronz madalya aldı. 55 kg'da yarışan Selahaddin Sürmeli de rakiplerini bir bir geride bırakıp, altın madalyanın sahibi oldu.

BAŞKAN MEHMET KUŞ: GENÇLERE YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARIN MEYVELERİ TOPLUYORUZ
Bünyesinde bulunan AK Ev Spor Salonlarındaki binlerce genci sportif faaliyetlerle tanıştıran Eyyübiye Belediyesi, milli ve manevi değerler aşılayarak yetiştirdiği sporcuların başarılarıyla gururlanıyor.
Eyyübiyeli genç sporcuların elde ettiği büyük başarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 'Gençlerimize yatırımlarımızın meyvelerini almaya devam ediyoruz. Bir yandan yeni yapılan gençlik merkezleri diğer yandan AK Ev Spor Salonları ile gençlerimizin her zaman hizmetindeyiz' diyerek turnuvaya katılan gençleri, eğitmenlerini ve ailelerini tebrik etti.