Seyfullah POLAT / AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette gündeme dair son gelişmeleri değerlendiren Başkan Kırıkçı; Türkiye'nin özellikle dış politikada zor süreçlerden geçtiğini belirterek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

KIRIKÇI: TÜRKİYE, 100 YIL ÖNCE OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BEKA MÜCADELESİ VERİYOR
Türkiye'nin bölgede, sömürü düzenine başkaldıran ve mazlum coğrafyanın umudu olan yegane ülke konumunda olduğuna dikkat çeken Kırıkçı, 'Ülkemiz şanlı ve lekesiz tarihiyle asırlarca bu topraklarda barışı hakim kılmıştır. Bu coğrafya bizim sancağımız altında yüzyıllar boyu huzurla yaşamıştır. Bugün baktığımızda ise coğrafyamız acı ve gözyaşlarıyla yıkanıyor. Küresel güçler peydahlayarak var ettikleri terör örgütleri eliyle hem ülkemizi hem de coğrafyamızı hedef alıyor. Artık her şeyi açıktan, gizleme gereği duymadan icra ediyorlar. Bölgede icra edilmeye çalışılan bütün kirli oyunları da Türkiye bozuyor, bozmaya çalışıyor.

Türkiye, 100 yıl önce olduğu gibi bugün de beka mücadelesi veriyor. Bu ülkenin fertleri olarak bizlere düşen oynanan oyunları görebilmektir. İnşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde nicelerini göğüslediğimiz gibi bu süreçleri de atlatacağız. Türkiye devlet geleneği olan büyük ve güçlü bir ülkedir. Vatandaşlarımız felaket tellallarına, bilinçli olarak kirli düzene alet olan ve onların sözcülüğüne soyunan odaklara itibar etmesin' diyerek sıkıntılı süreçlerin kenetlenerek aşılacağını vurguladı.

POLAT: URFA'NIN KARŞISINDA ÜLKEMİZE BAYRAK GÖSTERİYORLAR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat ise, 'Partileri iktidara taşıyan ve iktidardan indiren en büyük faktörlerden biri yerel teşkilatların durumudur. AK Parti, yerel teşkilatları ehil ve temiz kalmayı kendine şiar edinen kimselere teslim ettiği müddetçe başarı ivmesini devam ettirecektir. Bu minvalde Başkanımıza ve değerli yönetimine başarılar diliyorum. Başkanımızın da değindiği gibi normal bir süreçten geçmiyoruz. Tarih sürekli tekerrür ediyor. 100 yıl önce ülkemizi işgale kalkışan güçler, bugün Urfa'nın karşısında ülkemize bayrak gösteriyor. Aynı güçler Edirne'nin karşısında bize bayrak gösteriyor. Tüm bunları yaparken içerde de boş durmuyorlar. Türkiye'nin verdiği bu beka ve kabuğunu kırma mücadelesini dizginleyebilmek için, kullanışlı gördükleri fraksiyonları saflara dizip halay çektiriyorlar. Görmek ve anlamak lazım. Geçmişi hatırlayıp geleceğe bu şekilde bakmak lazım. Allah ülkemizi ve milletimizi güçlü, dirayetli kılsın' diyerek ziyaretlerinden ötürü AK Parti heyetine teşekkür etti.