Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un talimatları doğrultusunda temin edilen özel gıda ürünlerinden oluşan koliler, Sosyal İşler Müdürlüğünde çölyak ve fenilketonüri hastalarının ailelerine teslim edildi.

Hasta kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz
Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Binasında, Çölyak Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Doğan ile birlikte ailelerle buluşan Başkan Mehmet Kuş, "Eyyübiye'de dezavantajlı, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım elimizi uzatmaya devam ediyoruz. Bugün de yine çölyak hastası kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz ve inşallah uzatmaya devam edeceğiz" diyerek Eyyübiye Belediyesinin dezavantajlı bireylerin yanında olmaya devam edeceğini, hastalara yönelik her türlü desteğin bundan sonraki süreçte de süreceğini vurguladı.

Gösterilen bu duyarlılık bizler için çok önemli
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un göreve geldiği ilk günden bu yana dezavantajlı ailelerin yanında olduğunu ifade eden Çölyak Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Doğan ise "Burada 422 çölyak hastamız yaşıyor. Belediyemizin bu tarz çalışma yapması ve hastalarımızı önemsemesi bizler için çok önemli. Bu konuda her zaman duyarlılığını ortaya koyarak bizlere destek sunan başta Mehmet Kuş Başkanıma ve Eyyübiye Belediyesine bir kez daha derneğimize kayıtlı hastalarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" İfadelerini kullandı.

Bekir POLAT