Haber Merkezi /Kendi akrabalarıyla buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Türkmenoğlu, akrabalığın ve birlik - beraberliğin önemine değinerek bu organizasyonu gerçekleştiren başta iş insanı Ibrahim Asoglu olmak üzere Mirdesi sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bereket ve dernek yöneticilerine teşekkür etti.
Konuşmasında ülkemizin çevresinde gelişen olaylara değinen başdanışman Türkmenoğlu şu sözleri kaydetti "Bundan 100 yıl önce bizi birbirimizden ayıran ve suni sınırlar çizerek birliğimizi parçalamak isteyen emperyal güçler, bugün yine aynı mantıkla ülkemizi dört bir yandan kuşatma gayreti içerisindeler. Devlet olarak millet olarak ne yapmamız gerektiğini ve nerede durmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. "
Ayşe Türkmenoğlu fahiş fiyat konusunu da değinerek özellikle asgari ücret açıklandıktan sonra bazı fırsatçıların başta Gıda ürünleri olmak üzere birçok ürüne fahiş zamlar yapmaya çalıştığını belirtip " vatandaşlarımızdan ricamız şudur ki bu tür durumlarda anında Ticaret Bakanlığına bağlı il müdürlüklerine müracaat etsinler eğer oraya müracaat edemiyorlarsa partimizdeki arkadaşlara ulaşsınlar ve şikayetlerini bildirsinler çünkü Cumhurbaşkanımızın kesin talimatıdır bundan sonra denetimler ve cezai müeyyideler daha da artacaktır " dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir eski belediye başkanı Nihat Çiftçi'nin de katıldığı buluşmada birlik ve beraberliğin altı çizildi