Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi ilçenin yeni ve büyüyen bölgesi olan Seyrantepe (Maşuk- Toki) mahallesinde yapımına başladığı kompleks ve meydan projesinde çalışmalar devam ediyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe Kompleksi ve meydan projesini inceledi. Yüklenici firma yetkilileri ile görüşen Başkan Baydilli projenin zamanında bitirilmesi talimatını verdi.
Seyrantepe çok hızlı büyüyüp gelişen bir mahallemiz. Karaköprü Belediyesi olarak buradaki hizmetlerini yerine getirmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerine getirmenin derdindeyiz. Geçtiğimiz aylarda temelini attığımız Seyrantepe kompleksimizde çalışmalar devam ediyor. İnşallah Eylül ayının içerisinde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Seyrantepe'nin büyümesini göz önünde bulundurarak hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz' dedi.
Seyrantepe'de (TOKİ-MAŞUK) yapılacak olan meydan ve yaşam alanı projesinde vatandaşın ihtiyacını karşılamak üzere; alışveriş merkezi, semt pazarı ve kafeterya bulunuyor. 4000 m2 yeşil alana sahip olacak projede, 1200 m2 alış -veriş kompleksi, 1200 m2 otopark ve semt pazarı ile 1000 m2'lik meydan bulunuyor.