Haber Merkezi / Pazar gün yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı halk oylaması için seçim çalışmalarının başladığı ilk günden itibaren vatandaşlarla bir araya gelen ve yeni sistemin getireceklerini anlatan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçime sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Baydilli, Karaköprü'ye bağlı Küçük Alanlı kırsal mahallesinde vatandaşlarla toplantıda bir araya gelerek yeni sistemin getirecekleri ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Metin Baydilli'ye Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.
Karaköprü Belediye Başkanı Baydilli yaptığı konuşmada geçmişe vurgu yaparak Osmanlı'nın 600 yıl cihana hükmettiğini, Batının da Türkiye'nin tekrar bu güce kavuşmasından korktuğunu kaydetti. Başkan Baydilli, "Pazar günü geleceğimiz için, ülkemizin refahı için çok önemli bir karar vereceğiz. Bütün şer güçler ve batı birlik olmuş hayır için çalışıyorlar. Çünkü hayır dersek ülkenin yerinde sayacağını, gelişmeyeceğini biliyorlar. Bizim ecdadımız gibi dünyada söz sahibi olmamızı, dünyaya hükmetmemizi istemiyorlar. Madem tüm dünya hayır diyerek ülkemizin aleyhine çalışıyor biz de evet diyerek tüm dünyanın karşısında dimdik duracağız" diye konuştu.
Toplantıda söz alan Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise Mersavi aşiretinin her zaman ülkesi için çalıştığını belirterek, aşiret üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Aksoy, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bugüne kadar ülkemize mal olan birçok liderin yapmak isteyip yapamadığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirmek istiyor. cumhurbaşkanımızın geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır. İnşallah pazar günü haçlı ittifakına gereken cevabı milletimiz verecektir" dedi.
Toplantının ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Küçük Alanlı Kırsal Mahallesindeki vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirirken, katılımlarından dolayı teşekkür etti.