Haber Merkezi / 31 Mart yerel seçimleri öncesinde partisine ve kendisine destek arayışını sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Haliliye kırsalında ve merkez Karşıyaka mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
AK aday Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile birlikte Haliliye ilçesine bağlı Dağ eteği, Ulubağ, Derman,Düzenli, Kepirli ve Osmanbey kırsalında vatandaşlarla bir araya gelerek destek ve dualarını istedi.
Kırsal mahalle gezileri açıklamalarda bulunan Canpolat,' AK Parti yaptığı hizmetlerle vatandaşının gönlünde taht kurmuş bir partidir'.
AK Parti Haliliye Başkan Adayı Mehmet Canpolat,'31 marta hızla yaklaşıyoruz. Az bir zaman kaldı. Bizler AK Adaylar olarak hizmet erleri olarak Sn Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle sizlerin olumlu görüşleri ile aday olduk. Sahadayız ve hızla çalışıyoruz. AK Parti hizmetin partisidir. AK parti bugüne kadar yaptığı hizmetlerle de sizlerin gönlünde taht kurdu. Geçmişte yapılan hizmetler gelecekte de yapılacak hizmetlerin teminatıdır. Sizlere hizmet etmek bizler için şereftir, onurdur. Yapacağımız projeleri kamuoyu ile paylaştık ve bu projelerin altına imza attık. Sözümüzün eriyiz Haliliyenin, Şanlıurfa'nın neferiyiz'. Dedi.
Gün içinde kırsal mahallelere çıkarma yapan Canpolat akşamda Haliliye merkez Karşıyaka mahallesinde Demir ve Sakat ailelerinin düzenlediği ev toplantısına katıldı.
Canpolat,'Bizler geçmişten beri birbirimizi tanıyoruz. Eşiz, dostuz, akrabayız kirveyiz. Şu gördüğüm tablo Karşıyaka mahallesini sandıklardan AK Partinin birinci çıkmasını sağlayacaktır. 31 Marta kadar biz size emanetiz. 1 Nisandan itibaren sizlerde bizlere hizmetlerimizle emanetsiz. Yapacağımız hizmetler sizlere kurban olsun'. Dedi.
AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat toplantı sonrasında Karşıyaka mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çekti.