AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı, İl Başkanı ve Teşkilatı ziyaret ederek İl yönetimi ile seçim sonuçlarını değerlendirdi. Ve seçim çalışmaları sürecinde emek veren, katkı sunan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili İl teşkilatından yapılan açıklama şöyle:

Beyazgül; 'Partimizin üst kurulunda hizmet eden bir insan ve Partimiz de uzun süredir hizmetini yürütüyor. Bu dönemde de Şanlıurfa da inşallah Şanlıurfalı hemşerilerimizle hizmet edecektir. Kendisine Allah mübarek etsin diyorum ve yeni dönemde birlikte çok işler başaracağımıza inanıyorum dedi.'' Daha Sonra Milletvekili Bağlı Şunları söyledi. ' Gerçekten AK Parti de uzun süreden beri özellikle bu çözüm süreci ile ilgili ve son zamanlarda 17 25 Aralıktan buyana AK Partiye ve Sayın Cumhur Başkanımıza yönelik saldırılar konusunda gerçekten büyük bir mücadele verdiğimizin farkındayım.'

Teşkilat üyelerimiz fedakarlıkla çalıştı

Gerçekten bu işleri sadece bir Genel Merkez olarak değil özellikle Teşkilatlar olarak ve bütün halkımızla birlikte yapıyoruz. Şimdiye kadar Türkiye'de yapılmış olan hizmetleri bir aile olarak birlikte başardık ve bundan sonrada birlikte yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ben Şanlıurfa da özellikle hemşerilerimizin yoğun çalıştığı bir yerlerde hem İl merkezinde hem Bozova ve Halfeti de bütün teşkilat ve teşkilat üyelerimizin çok büyük bir fedakarlıkla çalıştıklarını biliyorum. Ailelerin den fedakarlık yaptılar, ceplerin den fedakarlık yaptılar ve vakitlerinden fedakarlık yaptılarbüyük bir fedakarlık yaptılar herkese yürekten teşekkür ediyorum.

Şanlıurfa ya geldiğim zaman ilk geleceğim yer İl Başkanlığı

Şanlıurfa ya geldiğim zaman ilk geleceğim yer İl Başkanlığımız olacaktır. Gelir gelmez İl Başkanlığımıza uğrayacağım eğer çok acil bir durum olmazsa Sayın Başkanımızın bize göstereceği her hangi yapılması gereken iş varsa veya uğramamız gereken bir yer varsa oraya uğrayacağız. Onun dışında asla Teşkilatlarımızın talepleri istekleri dışında tavır içerisinde olmayız olmayı düşünmüyoruz kendi adıma söylüyorum.

Tek Parti AK Parti

Türkiye'nin önemli meselelerini çözmüş ve çözme iddiası olan tek Parti AK Parti milletin Partisi dir. Türkiye'nin her yerine belli oranda oy almış her kesiminden belli oranlarda oy almış tek Parti dir. Bizim bu süreçte gerçekten Türkiye'nin içine düşmüş olduğu bu kritik durumdan kurtarmak için bu seçim sonuçlarından da bir deyim yerindeyse geleceğe yönelik daha iyi bir yol harikası çizmemiz gerektiğini inanıyorum dedi.