Seyfullah Polat

Şanlıurfa Fen Lisesinin Erasmus+ okul değişim projesi kapsamında misafiri olan Polonya ve Belçika'lı öğrenciler ve öğretmenleri İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt'u makamında ziyaret etti.

Önceki yıllarda da Erasmus+ Okul Değişim Projesi kapsamında Avrupa Birliği ülkelerinden gelen öğrenci ve öğretmenlere ev sahipliği yapan Şanlıurfa Fen Lisesi bu yılda 2020-1-PL01-KA229-082084_3 proje numarası ile Polonya ve Belçika'dan gelen öğrenci ve öğretmenleri misafir etti. Proje kapsamında yer alan İtalya ekibinin gelemediği etkinlikler kapsamında Şanlıurfa Fen Lisesi öğrencileri ile çeşitli etkinliklere katılan ve tarihi, turistik bölgeleri gezen misafir öğretmen ve öğrenciler Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürü Rıza Yıldızbakan ve Proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Selvihan Demir ile birlikte Şanlıurfa il Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret toplantısında Şanlıurfa Fen Lisesi birlikte ortak yürütülen Erasmus+ okul değişimi projesi kapsamında Polonya'dan 2 öğretmen ve 4 öğrencinin, Belçika'dan 2 öğretmen ve 6 öğrencinin Şanlıurfa'ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt; Şanlıurfa Fen Lisesi birlikte ortak yürütülen Erasmus+ okul değişimi projesi kapsamında kendilerini ilimizde ağırlamaktan mutluluk ve memnuiyet duyduk. Misafir öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Şanlıurfa'da bulundukları süre içerisinde ülkemizi, ilimizi, bölgemizi daha iyi anlayıp ve daha iyi tanıyabilmeleri için hazırlanan etkinleri çok güzel değerlendirmelerini diliyorum' dedi.

Ziyaret Kapsamında , Proje koordinatörü ve Şanlıurfa Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Selvihan Demir ve her ülkeden birer öğrenci proje hakkında sunum gerçekleştirmesinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt'un katılımcılara hediye takdimi gerçekleştirildi.