Seyfullah POLAT / Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde yürütülen parktaki çalışmaları, teknik heyetiyle birlikte inceleyen ve mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Kuş, bugüne kadar 32 parkın açılışını gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Batıkent TOKİ sakinlerinin park talebini de yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Kuş, buradaki çalışmaların bir haftaya kadar tamamlanacağını belirtti.
Aynı zamanda Asya ve Yenice Mahallelerinde başlayan park çalışmalarının da iki aya kadar tamamlanacağını kaydeden Başkan Kuş, "Yenice Mahallemiz ile Osmanlı Mahallemizin kesiştiği noktadaki Kito Deresi'nde çok geniş kapsamlı ve sosyal donatıları olan parkımızda da çalışmalarımız hızlı şekilde devam ediyor. Onun açılışını da inşallah bahar aylarında mahalle sakinlerimizle birlikte yapacağız" dedi.
Batıkent TOKİ Parkı'ndaki vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Kuş, belediyenin kendi atölyelerinde ürettiği piknik masaları ve kamelyalar konusunda da mahalle sakinlerinin tercihlerini dikkate alınacağını söyledi.

ONİKİLER MAHALLESİ'NE PARK MÜJDESİ
Yoğun yapılaşmadan dolayı park alanı bulunmayan Onikiler Mahallesi için, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un da desteğiyle kamulaştırma yoluna gidileceği ve bu mahalleye de güzel bir park kazandıracakları müjdesini veren Başkan Kuş, boş buldukları her alanı hem yeşil alan hem de sosyal donatı olarak Eyyübiye'ye kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.