Seyfullah Polat

Son zamanlarda Şanlıurfa'ya ayrı bir önem veren Cumhuriyet Halk Partisinden yedi Milletvekili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa ziyareti öncesi Şanlıurfa'ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunup vatandaşın sorunlarını dinlediler.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa ziyareti öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya ve Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlıktan oluşan heyet Şanlıurfa'ya gelerek çeşitli temaslarda bulunarak vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Ziyaret kapsamında ilk olarak CHP Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret eden heyet CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural ve Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz ile bir araya geldi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığındaki toplantının ardından CHP Şanlıurfa İl Teşkilatı yetkilileri ile birlikte Yarımtepe köyünde çiftçiler ile bir araya gelen CHP Heyeti burada vatandaşların sorun ve problemlerini dinledi. Heyet Üyeleri daha sonra Hilvan ve Siverek İlçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Şanlıurfa temasları hakkında bilgi veren CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, yaptığı açıklamada; 'Türkiye'nin ve Şanlıurfa'nın büyük sorunları var. Sorunları biliyoruz. Sorunların çözümü için Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman sahadayız. Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Şanlıurfa'nın ve tüm ilçelerinin elektrik başta olmak üzere sulama, işsizlik, Eğitim ve genel sorunlarını İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile çözüme kavuşturacağız. Türkiye'nin en genç nüfusunun bulunduğu il olan Şanlıurfamızı önemsiyoruz' diyerek 25 Kasım 2021 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Muhtarlar ve gençler ile bir araya geleceğini dile getirdi.