Haber Merkezi /Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) himayelerinde ve ANSAD öncülüğünde Türkiye'de ilk kez Antalya'da düzenlenen Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi'ne; ŞUTSO Heyeti olarak; Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Direkçi, Metin Baydar, Meclis Üyeleri İsa Gökmen ve Mehmet Akın, Şanlıurfa Sigorta acenteleri ve sektör temsilcileri katıldı.
Sektörün profesyonellerini bir araya getirmek, iş birliklerini ve toplumdaki sigorta farkındalığını arttırmak hedefleri ile gerçekleştirilen, Avrupa ve Türkiye'deki Sigortacılığın Bugünü ve Geleceğinin sunulduğu fuarda, ŞUTSO standı tasarımı ve verdiği mesajlar dolayısıyla yoğun ilgi gördü.
Ayrıca, ŞUTSO 28. Meslek Komitesi ve Şanlıurfa Sigorta Acenteler Derneği'nin (ŞURSAD) Sigortacılık Sektöründeki problemlerin çözümüne yönelik olarak Bakanlık nezdindeki yetkililere ulaştırılmak üzere Şanlıurfa'da başlattığı İmza Kampanyası için fuardaki Sigorta acentelerinden de imzalarıyla destek talebinde bulundu.
Fuarda firmalara ve ziyaretçilere sigortacılık hizmetleri hakkında bilgilendirme yapan ŞUTSO Heyeti, Şanlıurfa ve ŞUTSO'nun tanıtımına katkı sağladı.