Mutlu GÜNEŞ/ Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Tesislerinde düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katılım gösterdiği program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Etkinlikte çocuklar palyaço gösterileri ve alandaki oyun parkurunda doyasıya eğlendi. Yetim çocukların unutulmaz bir gün yaşadığı programda çocuklara bisiklet hediye edildi.


'HAYIR İŞLERİNE HEP BİRLİKTE ORTAK OLALIM'
Etkinlikte katılımcılara hitap eden ve yetim çocukların yüreklerine dokunmanın önemine vurgu yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 'Yetim çocuklarımız için çok güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Bu etkinlikte çocuklara bisikletler dağıtıldı. Bu güzel hayra ortak olan herkesi gönülden kutluyorum. Mutlu olmanın yolu yetim çocuklarımızın başını okşamadan, gözyaşlarını silmeden, onlara sevgi göstermekten geçiyor. Her kim bu güzel çocuklarımıza el uzatmışsa Allah onlardan razı olsun. Eğer koşacaksak çocuklarımız için koşalım, yürüyeceksek onlar için yürüyelim. Hayır işlerine bu şekilde ortak olalım. Yetimlerimiz bizlere Rabbimizin emanetidir. Onlara sahip çıkmak ve destek olmak tüm ümmetin görevidir. Rabbim bu etkinlikte yetimlerin yüzlerini güldürenlerden razı olsun' diye konuştu.
İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atilla ve etkinliğe katılan yetim aileleri etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve hayır sahiplerine teşekkür etti.