Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında tüm öğretmenleri üstlendikleri kutsal görevden dolayı tebrik etti.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

'Gelişmiş ve kalkınmış bir toplum ancak iyi eğitilmiş bireylerle gerçekleşebilir. Bizim ülke olarak muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmamız, gelişme seviyesi yükseklerde olmamız için yarının büyükleri olan bugünün çocukları ve gençlerinin

çok iyi eğitilmesine bağlıdır. Bunu da ancak eğitmeyi kendine görev edinmiş, bu yolda her türlü sıkıntıyı çeken çok değerli öğretmenlerimizin sayesinde olacaktır.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimiz şüphesiz ki kutsal bir görev icra etmektedirler. Görevinin peygamber mesleği olduğunu bilen değerli öğretmenlerimiz, ülkemizin her türlü zorlu koşullarında görev yapmakta, yeri geldiğinde Necmettin, Aybüke ve Neşe Öğretmenler gibi bu uğurda şehit olmaktadırlar.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştirmek için ülkenin her tarafını karış karış gezen, eğitim aşkına her türlü fedakarlıkta bulunan öğretmenlerimizin her zaman yanındayız ve yanında olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal etmiş, şehadete ermiş tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, kutsal mesleğini sürdüren öğretmenlerimize de başarılar ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, başarılı ve geleceği şekillendirecek bireyler yetiştirmelerini temenni ediyorum.'