Mutlu GÜNEŞ / İlçe genelinde hayata geçirilen ve planlaması yapılan projelerle ilgili vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Devteyşti ve Ahmet Yesevi Mahallesinde temaslarda bulundu.
Açıksu Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Canpolat, mahallede tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği mahalle gezisinde kendisine iletilen talepleri dinleyen Başkan Canpolat, ilgili müdürlüklere talimat verdi.


CANPOLAT: VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Saha temaslarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan ve her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Canpolat, "Meclis Üyelerimiz, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle birlikte her zaman olduğu gibi bir toplantı icra ettik. Bölgede yapmış olduğumuz hastane ile ilgili çalışmalarımız meyvesini verdi. Şu anda açıldı ve milletimizin hizmetinde. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün temeli atıldı, Millet Bahçesi şu anda açılışa hazır. Yeni açılan ana arterlerimiz olsun, alt yollarımız olsun, parklarımız, temizlik faaliyetlerimiz olsun. Bu hususlarla ilgili buradaki vatandaşlarımızı bilgilendirdik. Muhtelif sokak ve caddelerle ilgili taleplerini aldık. İlgili müdürlüklerimize hemen talimatlarımızı verdik. Burada vatandaşlarımızla hep birlikte bir araya gelerek toplantımızı gerçekleştirdik. Bu ve buna benzer toplantılarımız gün geçtikçe devam edecektir. Bölge halkımızdan burada yaptığımız çalışmalarla ilgili teşekkürlerini aldık. Ben, kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Bizi gönüllerine, bağırlarına basan değerli Ahmet Yesevi'li, Haliliye'li kardeşlerime şükranlarımı arz ediyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.