Haber Merkezi / Şampiyon Viranşehir Belediye spor U16 takımını ve teknik heyeti ile belediye toplantı salonunda bir araya gelen Başkan Salih Ekinci, genç takım teknik heyetini ve oyuncularını tek tek tebrik edip, başarılarının devamını diledi.
Takımın bu başarısından dolayı gurur duyduğunu belirten Başkan Salih Ekinci, gençliğe ve spora verecekleri desteğin artarak süreceğini söyledi.
Viranşehir'in son 3 yıl içerisinde sportif ve kültürel alanlarda birçok başarıya imza attığını anımsatan Başkan Ekinci; Alınan başarılar ve şampiyonlukların Viranşehir için büyük bir gurur kaynağı olduğunu kaydetti.
Ziyaretin sonunda Başkan Ekinci, şampiyon takım ve idarecileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAL TAKIMI İLE İFTAR
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, gündüz saatlerinde bir araya geldiği genç takımın ardından iftarda da Belediye spor A Takımı ile bir araya geldi.
Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksinde düzenlenen iftar programında Bal liginde mücadele eden Belediye spor A takımı sporcuları ve teknik heyetiyle birlikte iftarını açan Başkan Ekinci, oyuncularla sohbet edip, hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu.
Hafta sonu oynanacak maçlarla 2021-2022 sezonunu geride bırakacaklarını hatırlatan Başkan Ekinci, teknik heyet ve oyunculardan helallik istedi.
Beklenen ve hedeflenen başarının bu yıl nasip olmadığını ifade eden Başkan Ekinci; ' Öncelikle emekleriniz ve mücadeleniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten çok iyi maçlar çıkardınız. Son haftalara kadar şampiyonluk mücadelenizi sürdürdünüz. Ama olmayınca olmuyor. Sağlık olsun. Her şeyde bir hayır vardır. Demek ki nasip kısmet değilmiş. Yeni sezonu şimdiden konuşmak çok erken diye düşünüyorum. Eğer güzel bir oluşum ve ekip kurarsak sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız. Tekrardan hepinizin ayağına yüreğine sağlık, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. 'dedi.
Teknik heyet ve futbolcular ise, Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Ekinci'ye teşekkür etti.

#ilangovtr Basın No ILN