Abdurahman Deniz UĞURLU / Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) tarafından Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen törenle doçent olan Doç. Dr. Mehmet Ragıp Görgün, Doç. Dr. Selminaz Adıgüzel ve Doç Dr. Hasan Bardakçı'ya plaket takdim etti. Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Fahri Başkanı Koçali Aymaz tarafından da akademisyenlere gül verildi.
Plaket törenine Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Hayoğlu, Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Fahri Başkanı Koçali Aymaz, Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Ekinci, Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hacı İnan, Siverek Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muhammed Hanifi Ay, Siverek Engelliler Kalkınma Derneği Başkanı Şeyhmus Karaburç'un katıldı.
SİVİL-DER'den plaket töreni ile ilgili yapılan açıklamada, "İlk göz ağrımız Fakültemizin çok başarılı ve örnek çalışmalarınız için gönülden kutluyoruz. Akademik kariyerinize Doçentlik gibi önemli bir unvanı ilave etmenizden duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyoruz. Başarılarınızın devamını diler sevgilerimizi sunarız." denildi.