Haber Merkezi / Vali Ayhan'a incelemeleri sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Belediyelerin ilgili Daire Başkanları eşlik etti.
İlk inceleme durağı Turizm yolunda cadde, sokak ve kentsel dönüşüm alanlarını inceleyen heyet, sonrasında Asya Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanına geçti. Yapılan çalışmalar hakkında Eyyübiye Belediye Başkanı'ndan bilgi alan Vali Ayhan; 'Kentsel dönüşümlerin hemşehrilerimizi mağdur etmeden en hızlı şekilde bitirmeliyiz' dedi.
Asya Mahallesi incelemelerinden sonra Vali Ayhan ve beraberindeki heyet Eyyübiye Çöp Toplama Merkez'inde incelemelerde bulundu. 'Geri dönüşüme destek geleceğe destektir'dedi.
Çöp Toplama Merkez ardından Abide Kavşağı inşaat alanına geçen Vali Ayhan ve beraberindeki burada inşaat alanı hakkında bilgi aldı. Çok yakında bitecek bu projeyle şehrimizin trafik sorunu da oldukça azalacaktır diyen Vali Ayhan, 'Yeni Abide Kavşağı, Şehrimize Değer Katacak' dedi.
İncelemelere yapımında devam edilmekte olan Bilim Merkezi ziyareti ile devam Vali Ayhan ve beraberindeki heyet, Bilim Merkezi hakkında teknik personelden bilgi aldı. Yakın zamanda bitirilip hizmete girmesi için yoğun şekilde çalışmalara devam ediliyor. Vali Ayhan, bilim merkezlerimizin gençlerimiz için büyük bir şans olduğu dile getirirken, 'Bilim merkezleri gençlerimizin ikinci yuvası olacak' dedi.