Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla kent genelinde başlatılan yol genişletme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Emniyet Caddesinin devamı olan Yunus Emre Caddesindeki 24 metrelik yoldaki orta refüjde revizyona giderek yolu genişletti. Genişletilen yolda kaldırım düzenleme çalışması devam ediyor.
Bankalar Caddesi olarak da bilinen caddede yapılan alt ve üst yapı çalışmasını tamamlayarak asfalt çalışmasını bitiren ekipler, kaldırım düzenleme ve yenileme çalışması yapıyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sabah erken saatlerde asfalt çalışmasının tamamlandığı Prestij caddesinde incelemelerde bulundu. Başkan Beyazgül, caddede kaldırım çalışmasını sürdüren personellerle bir araya geldi. Personellerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Beyazgül, bölgedeki esnafları ziyaret etti.
Esnafla bir araya gelen Başkan Beyazgül, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar yeni yapılan yolla birlikte trafik akışında rahatladıklarını anlattılar. Esnaflar yapılan çalışma nedeniyle Başkan Beyazgül ve ekibine teşekkür ettiler.