Seyfullah POLAT / Şanlıurfa gazetelerini temsilen eden heyet, BİK il müdürüyle birlikte BŞB Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan'ı makamında ziyaret etti.
Belediye Meclis kararlarının özet halinde gazetelerde yayınlanması talebini Meclis Başkanvekili Kaytan'a ileten heyet üyeleri, yerel yönetim ve şehir idaresine güç katacak bu uygulamanın, yerel basına da önemli bir katkı sunacağını belirttiler. Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere, yerel yönetimlerin basınımıza önemli destek ve katkıları olduğunu belirten heyet üyeleri, güçlü bir yerel basının şehrimizin gelişiminde de önemli bir güç olacağını belirttiler.
Yerel basının öneminin farkında olduklarını ve başkan Zeynel Abidin Beyazgül başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi olarak yerel basının güçlenmesi ve görevini yapması için hertürlü desteği sunduklarını belirterek, teklif edilen talebi de ilgili birimler arasında inceleyip - değerlendireceklerini söyledi.
Büyükşehir Basın Yayın Daire Başkanı Mahmut Uçmak'ın da hazır bulunduğu görüşmeye BİK Şanlıurfa İl Müdürü Rıza Kara, gazeteleri temsilen Yeniurfa adına Şahban Kılıç, Baraj Gazetesi adına Mehmet Ağaslan ve gazetemiz GAPGündemi adına Şanlıurfa Gazeteciler Başkanı Veysel Polat katıldı.