Haliliye Belediyesi Göbeklitepe Gastronomi Merkezinde düzenlenen basın toplantısında AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat katıldı.

Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumartesi günü gerçekleştireceği Şanlıurfa ziyareti ile ilgili gazetecilere bilgi verildi.
Toplantıda konuşan toplantısında AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, "3 Aralık Cumartesi günü Cumhurbaşkanı'mızın Şanlıurfa'ya teşrifleriyle ilgili düzenleyeceğimiz program için bir aradayız. 2019'dan bu yana Cumhurbaşkanı'mız Şanlıurfa'ya gelememişti. Uzun bir aradan sonra Cumhurbaşkanı'mız Şanlıurfalılarla buluşacak. Kendisi Şanlıurfalıları özlemişti, Şanlıurfalılar kendisini özlemişti. Cumhurbaşkanı'mız Şanlıurfa'ya miting düzenlemek amacıyla gelmiyor, açılışlarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geliyor. AK Parti ve Cumhurbaşkanı'mıza olan teveccüh ve sevgi o kadar fazla ki bizim açılışlarımız da kapalı alanlara sığmadığı için toplu açılış törenlerimizi de açık alanlarda yapıyoruz" diye konuştu.
"Cumhurbaşkanımız her Şanlıurfa'ya gelişinde gönlü bir başka oluyor"
Tüm Şanlıurfalıları Abide Kavşağı'na davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Bu misafirperver şehre bu şehri seven Cumhurbaşkanımız geliyor. Aslında bu buluşma iki sevginin ve sevdanın buluşmasıdır. Cumhurbaşkanımız her Şanlıurfa'ya gelişinde gönlü bir başka oluyor. 3 Aralık Cumartesi günü tüm Şanlıurfalıları Cumhurbaşkanımızla buluşmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise konuşmasında, "Cumhurbaşkanımız Urfa'ya sevdalı, Urfalılar da Sayın Cumhurbaşkanımıza sevdalı Cumhurbaşkanı'mız her Urfa'ya gelişinde Şanlıurfalılar Sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına basmıştır. Cumhurbaşkanımız yine bir açılış için Şanlıurfa'da olacak" dedi.