İshak Polat/ Vali Salih Ayhan beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra Mülki Amirler ile birlikte Harran, Bazda Mağaraları, Şuayb Şehri , Soğmatar ve Karahan Tepe gibi Şanlıurfa’nın önemli turizm destinasyonlarının bulunduğu "Turizm Yolu" üzerinde bulunan Karahantepe kazı alanı, Soğmatar Antik Kenti'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Şanlıurfa Valiliği resmi Twitter hesabından ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda fotoğraflara yer verilirken, Karahantepe ziyaretine ilişkin olarak, "Valimiz Salih Ayhan'ın 'Turizm Yolu' incelemeleri kapsamındaki ilk durağı Karahantepe oldu. Kazı alanı ve çevre düzenlemelerini inceleyen Vali Ayhan, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı." ifadeleri kullanıldı.

Soğmatar Antik Kenti'ni ilişkin yapılan paylaşım da ise "Vali Salih Ayhan Turizm Yolu gezisi kapsamında Yağmurlu kırsal mahallemizi ziyaret etti. Soğmatar Antik Kenti’ni gezen Vali Ayhan, köy okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimize ile bir araya geldi." ifadelerine yer verildi.