Haber Merkezi / Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, temel hizmetlerin yanı sıra hayatın her alanında insan odaklı çalışmalara imza atmayı sürdürüyor. Gençlere verdiği önemle de dikkat çeken Başkan Özyavuz, sporu ve sporcuyu da teşvik eden bir anlayışla farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Şanlıurfa il genelinde yapılan Yıldız Kızlar Voleybol turnuvasında ikinci olan Harran ilçesi kırsal Parapara Ortaokulu öğrencileri ve idarecileri de bu anlamda Başkan Özyavuz'u ziyaret ederek verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini sundu. Öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Özyavuz, takım sporcuları ve okul idarecilerini başarılarından dolayı kutlarken her türlü desteği bundan sonraki süreçte de sunmaya hazır olduklarını dile getirdi. Başkan Özyavuz, 'Gençler geleceğimiz, umudumuz, ümidimiz. Minik kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum' dedi.
Okul Müdürü Mahmut Karataş, Müdür Yardımcısı İbrahim Akıl, Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Boğazköy ve Parapara Mahallesi Muhtarı Salih Alkan da spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a teşekkür etti.

BAŞKAN ÖZYAVUZ, DÜNYA ŞAMPİYONU ÇEVİK İLE BULUŞTU
Diğer yandan İspanya'da gerçekleştirilen IFBB-Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Şanlıurfa Gençlik Spor Kulübü sporcusu Abdulsamet Çevik, Dünya Şampiyonu oldu. Harran Üniversitesi'nde BESYO okuyan ve vücut geliştirmede Türkiye Şampiyonu olan 21 yaşındaki sporcu bu başarısıyla yetinmeyerek Dünya Şampiyonluğu'nu elde etti. 65 ülkeden 1800 yarışmacının organizasyonda Genç Erkekler Atletik Fizik Dünya Şampiyonluğu'nu kazanan Abdulsamet Çevik, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile bir araya geldi. Ziyaret anısına Çevik'e Kuran-ı Kerim hediye eden Başkan Özyavuz, genç sporcuyu tebrik ederek spora ve sporcuya sağladıkları desteklerin devam edeceğini belirtti.
Başkan Özyavuz'un gençliğin ve sporun yanında olduğuna dikkat çeken Abdulsamet Çevik ise yaptığı açıklamada; 'Başkan Özyavuz ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Kendisinin, şehrime başarıyla dönmemde büyük katkısı var. Şanlıurfa'da beni destekleyen tek belediye Harran Belediyesi, tek Belediye Başkanı ise Mahmut Özyavuz. Verdiği desteklerden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.