Tuğba POLAT / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatları doğrultusunda sahaya inen ekipler, son olarak Öğütçü Kırsal Mahallesinde köy içi yollarda stabilize malzeme döşeme çalışmasıyla yolları yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu.
BAYDİLLİ: EKİPLERİMİZ SEFERBERLİK HALİNDE
Kırsalda yürütülen faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, '86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 176 kırsal yerleşkemizin hepsine dokunduk ve hizmet götürdük. Kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi için kırsal ekiplerimiz adeta seferberlik halinde sırayla tüm köylerde çalışma yapıyor. Öğütçü Mahallemizde de köy içi yolları yeniledik, bağlantı yollarında da onarım çalışmaları gerçekleştirdik. Özverili bir şekilde çalışan kırsal hizmetler ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hız kesmeden, hava şartları el verdiği sürece kırsalımızda üst yapı çalışmalarımızı durmandan sürdüreceğiz' diye konuştu.
Öğütçü Kırsal Mahallesin Muhtarı Vedat Dedecan, yapılan yol çalışması nedeniyle Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve kırsal hizmetler ekibine teşekkür etti.