Haber Merkezi / 100'den fazla yayınevi ve 120'ye yakın ulusal ve yerel yazar ve şairin konuk olduğu Şanlıurfa 4. Ulusal Kitap Fuarı kitapseverler tarafından doldu taştı.
Öğrencilere yüzde elliye varan indirim imkanının sunulduğu fuar merkezinde yapılan söyleşiler de alanı ziyaret edenler tarafından yoğun ilgi gördü.
Yazar Tarihçi Yazar Vehbi Vakkasoğlu ile Bahadır Yenişehirlioğlu'nun söyleşi ve imza günü için alanı dolduran yerli ve yabancı yüzlerce kitapsever söyleşinin ardından merak ettikleri soruları sorarak aldıkları kitapları imzalatma fırsatı buldu.
4. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarında yer aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Yazar Vehbi Vakkasoğlu Şanlıurfa'nın bir gönül şehri olduğunun altını çizerek 'Şanlıurfa muhabbetin başkentidir' dedi.
Yazar Bahadır Yenişehiroğlu ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ulusal anlamda güzel bir fuar koordine ettiklerini belirterek insanlık tarihinin başladığı kadim şehir Şanlıurfa'da olmaktan ve kitap fuarına olan ilgiden son derece memnun kaldıklarını aktardı.