Ayser POLAT / Eyyübiye Belediyesi'nin ilçede istihdamı artırmak için hazırladığı projelerin başında gelen Sera Kent Projesi ilk etap yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.
Ekibiyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mehmet Kuş, dev projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçede büyük bir istihdam kaynağı oluşacağını vurguladı. Projenin seçim vaatleri arasında yer aldığını vurgulayan Başkan Mehmet Kuş, ilk etap çalışmalarında sona gelindiğini ve açılış için gün sayıldığı müjdesini paylaştı.

'BU DAHA BAŞLANGIÇ'
Eyyübiye'nin tarım potansiyeline dikkat çeken Başkan Mehmet Kuş, 'Belediyemiz ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi ile Tarım Ve Orman İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonrası çalışmalar başladı. Bugün Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte alanda incelemelerde bulunduk. İnşallah kısa süre içinde tamamlanacak olan ilk etap çalışmalarıyla yüzlerce vatandaşımız iş imkanına kavuşacak. Eyyübiye Belediyesi olarak durmadan, yorulmadan çalışmaya ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Sera Kent Projesi bizleri en heyecanlandıran çalışmalardan biriydi. Çalıştık, uğraştık ve ilk etap çalışmalarına başladık. İnşallah kısa süre içinde ilk etabı tamamlayıp, devamı içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz' diye konuştu.