Haber Merkezi / Başkan Salih Ekinci, Belediye meclis üyeleri ile birlikte Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Yenişehir Mahallesi 15. Caddede asfalt serim ve 1805.Sokakta başlatılan kilitli parke döşeme çalışmalarını denetledi.
Yürütülen üst yapı çalışmalarıyla ilgili yetkili birim sorumlularından bilgi alan Başkan Ekinci, yağışlı havalara girmeden çalışmaların daha da hızlandırılması talimatını verdi.
Daha güzel, daha yaşanılabilir ve modern bir Viranşehir için tüm ekipleriyle canla başla çalışmaya devam ettiklerini belirten Ekinci, İlçe halkının yaşam alanlarını güzelleştirmek adına, ekiplerin çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti.
Başkan Ekinci ve beraberindekiler daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Urfa caddesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Ekinci, İlçede yürütülen üst yapı çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür etti